μαθε για μενα

Το όνομά μου είναι Μaiρα. Καλώς ήρθες στον κόσμο μου!

Hey!

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βρίσκεσαι εδώ!

Αρχικά να συστηθώ!

Είμαι η Μάιρα Βούλτσου, ο δημιουργικός νους πίσω από το Fashion Blog Rose Mallee.

Είναι ένα blog με προεκτάσεις στη πραγματική ζωή, ενσωματώνει δράσεις, συναντήσεις και δημιουργίες μεταξύ “πολύχρωμων” ανθρώπων.

Mπορείς να διαβάσεις νέα απο το κόσμο της Μόδας, χρήσιμες πληροφορίες για υφάσματα και υλικά. Νοητά ταξίδια σε διάφορες δεκαετίες του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος.

Άρθρα για στύλ και χρήσιμες ή άχρηστες πληροφορίες σχετικά με ότι εγώ βρίσκω ενδιαφέρον.

Με μια βαθιά αγάπη για τη δημιουργικότητα και τη μάθηση, προκαλώ συνεχώς τον εαυτό μου να εξελλίσεται. Καθημερινά ανακαλύπτω νέες πληροφορίες και νιώθω την ανάγκη να τις μοιράζομαι. Πρακτικά ασχολούμαι με τη μόδα 13 χρόνια, είμαι Σχεδιάστρια Μόδας,  Πατρονίστ και Ενδυματολόγος.

Η μόδα πάντοτε καταλάμβανε έναν ιδιαίτερο χώρο στην καρδιά μου – αποτελεί μια διέξοδο για την αυτο-έκφραση, επιτρέποντάς μου να εκφράζω την προσωπικότητά μου και τα συναισθήματά μου.

Τα τελευταία χρόνια με απασχολεί σοβαρά η επίπτωση της βιομηχανίας την Μόδας στον πλανήτη. Ειναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η μεταστροφή που γίνεται προς την βιώσιμη Μόδα, το δίκαιο εμπόριο και πρακτικές zero waste. 

Στόχος μου,  είναι να ενημερώσω- αφυπνίσω αν είναι δυνατό, τους αναγνώστες μου να υιοθετήσουν πιο οικολογικές επιλογές στις συνήθειες τους.

rosemallee μαιρα βούλτσου maira voultsou blogger 1 jpg
Για μένα όλη αυτή η δράση είναι ένα μαγικό ταξίδι, θα χαρώ να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες ή να δράσουμε μαζί.

***Και επειδή είμαι σίγουρη οτι θα απορείς τι είναι το Rose Mallee, απαντώ πως είναι ένα πανέμορφο λουλούδι που δανείστηκα το όνομα του για το blog μου. Mε μάγεψε η ομορφιά του λουλουδιού σε συνδιασμό με το όνομα του και αμέσως σκέφτηκα “that’s it”.

Ελπίζω να με ακολουθήσεις στο μαγικό αυτό ταξίδι!

Μάιρα Βούλτσου




    Επικοινωνια

    Μάιρα Βούλτσου

    mobile : 0030 6932579784

    e-mail : info@rosemallee.com

    Συνεργασιεσ

    Onassis Stegi, Palinor Productions, Avalon Web Media, Laika Productions, Image Productions, Amita, Valetonina, Cosmostrom, Koleston, Fineti Straws, Dirollo, Factory Outlet and more…